Seværdighed tæt på Aarhus midt i Østjylland

Alternativt bryllup?

Stik til søs og gør dagen personlig og oplevelsesrig

Et bryllup er smukt, romantisk, livsbekræftende og rørende, og bryllupsdagen bliver helt særlig, når I sammensætter den på jeres egen måde og inviterer til et alternativt bryllup.

Et af de første spørgsmål, som melder sig i planlægningen af den store dag kommer, når I begynder at lede efter steder at holde bryllup. Uanset om I er til det store traditionelle kirkebryllup, et anderledes og alternativt bryllup eller måske et surprise-bryllup, kan I tænke Hjejlebådene ind som bryllups-lokation. Ved at søsætte jeres bryllupselskab, sikrer I oplevelser for både brudepar og gæster på den store dag.

Gode ideer til bryllup

Eftermiddagsreception og vielse ombord

Hos Hjejleselskabet har vi haft fornøjelsen af at danne ramme om et hav af smukke bryllupsdage, og derfor har vi oplevet mange fantastiske måder at sammensætte en alternativ bryllupsdag på. Vi deler meget gerne ud af de gode ideer.

Vi har ofte budt velkommen til eftermiddagsreception for bryllupsgæsterne efter den traditionelle kirkevielse. Gæsterne har god tid til at nyde bryllupskage og kaffe, mens båden sejler en rundtur på de smukke Silkeborgsøer og brudeparret får taget bryllupsbilleder inde ved søbredden.

Er man ikke til vielsen i kirken – Hvad så med vielsen i naturen? Det er smukt at give hinanden sit “ja” i stævnen af M/S Hejren med højt til himlen, lyden af små bølgeskvulp og udsigten til naturens farver, efter at bruden er blevet ført ombord af sin far ved en af de små anløbsbroer, hvor hendes tilkommende er kommet sejlende sammen med glade og rørte gæster.

Bryllup til søs og i det grønne? -Vi har flere fantastiske restaurationer som naboer langs søerne med skoven i baggrund. Skal bryllupsfesten holdes hos én af dem, så sørger vi for at I og jeres selskab ankommer med manér, efter at have skålet i velkomstbobler på (sø)vejen dertil.

Endeligt vælger mange brudepar også at benytte bådenes saloner til at holde hele den store bryllupsfest i. Når bådene benyttes som festlokaler på denne måde, er man sikret en konstant skiftende kulisse som baggrund til festmiddag, taler, dans og stemning langt ud på de sene nattetimer.

Uanset hvordan det føles rigtigt at fejre sin kærlighed, vil et bryllup til søs med Søhøjlandets fantastiske natur som kulisse være en uforglemmelig oplevelse for både brudepar og bryllupsgæster.

Vi glæder os til at hjælpe jer i planlægningen og byde jer velkommen ombord til jeres personlige og anderledes bryllup i Silkeborg.

Mad og drikke til bryllupsdagen

Vi hjælper meget gerne med at arrangere jeres store dag, og vi samarbejder med en lang række lokale leverandører, som kan levere lige netop den forplejning, der er med til at gøre dagen speciel for jer og jeres gæster. Vores gode samarbejdspartnere kender alle bådene og ved, hvordan både en bryllupskage, en receptionsbuffet og en bryllupsmiddag skal anrettes og serveres, så det fungerer til søs og bliver en af bryllupsdagens store oplevelser.
Vores lokale vinforhandler sammensætter nøje jeres vinmenu, så den passer perfekt til bryllupsmiddagen eller receptionsbuffeten og når dagens indtryk og bryllupsfestens dans skal skylles ned med en kold øl anbefaler vi en Hjejleøl fra Grauballe Bryghus.
Bryllup i skoven
Lokaler til konfirmation eller andre mærkedage

Bådenes indretning

oplevelser i østjylland
Lokaler til konfirmation eller andre mærkedage

Fest-arrangementer

oplevelser i østjylland
Lokaler til konfirmation eller andre mærkedage

Bådene

oplevelser i østjylland

Lej en båd

Send en forespørgsel