Slåensø rundt med øko. fristelser

Læs mere om Slåensø rundt med øko. fristelser
Dato
01 Sept
Tid
17.00
Båd
m/s Mågen
Pris
409.- (Ex. ordregebyr 5,-)
Pladstype
Unummererede pladser / Siddepladser
Køb Billet

Oplev smukke Silkeborg og brug naturen fra søsiden. Vi stævner ud fra Silkeborg Havn, videre ud igennem Remstrup Å, forbi Sindbjerg og Stoubjerg, igennem den smukke Sejssnævring, videre ud i Borresø for til sidst at nå anløbsboen ved Slåensø. 

På sejlturen mod Slåensø serveres der en sund, økologisk friskpresset juice, som kickstarter forbrændingen. Ved Slåensø lægger vi til, og der vil være tid til en rask tur rundt om Slåensø ? en tur på omkring 3,5 km. Er man ikke frisk på en tur rundt om søen, kan man i stedet nyde området ved Millingbæk og det lille smukke vandfald. 

Efter en time returnerer båden til Silkeborg havn, alt imens vi nyder et økologisk måltid bestående af en sund og nærende salat, en plantebøf, et bægre med kyllingesalat og friskbagt brød. 

Sejladsen gennemføres ved minimum 40 antal deltagere

Der laves bordplan på bogens to dæk. Vi opfordrer derfor til, at I køber billetter samlet, hvis I skal følges med nogen, eller alternativt sender os oplysning herom min. 7 dage før sejladsen, hvis I ønsker at sidde sammen med andre / en anden gruppe

Torsdag 1. september kl. 17.00-20.00

Pris 389,- + billetgebyr

Inkluderet i prisen er sejlads, friskpresset økologisk juice og en måltidssalat.

Der kan købes øl, vin, sodavand og vand ombord. Egne drikkevarer må ikke medbringes.