Regatta 2022 – torsdags sejlads kl. 21 – s/s Hjejlen

august, 2022

18aug21:0023:00Regatta 2022 - torsdags sejlads kl. 21 - s/s Hjejlen

Mere

Begivenheds detaljer

Velkommen ombord til helt unik Regatta oplevelse!

Oplev Regattaen som traditionerne foreskriver – fra søsiden. Vær med ombord på den oplyste flåde, se de mange flot-pyntede privatbåde og vær en del af den helt særlige oplevelse en regatta sejlads er. Undervejs kan du med fornøjelse nyde de smukke omgivelser, og vinke ind til de feststemte haver, samt til de mange som står klar for at se når flåden sejler ud af Remstrup Å. Sejladsen fortsætter ud igennem Brassø, igennem Sejs-snævringen, videre ud i Borresø for til sidst at vende ved paradis-øerne mens mørket sænker sig helt. Herude ser man stjerner og måne helt klart og roen sænker sig inden der skrues op for en helt anden slags unikke oplevelser.

Flåden sejler nemlig til det store show ud for De Små Fisk (Brassø), hvor du kan opleve det flotte fyrværkeri- og lysshow på tæt hold fra båden. Efter fyrværkeri- og lysshowet følges flåden ind i havn med ankomst kl. 23.00, efterfulgt af de mange flotte private både som følger flåden tilbage i havn.

I havnen tager flåden del i den smukke eventopsætning arrangeret af Regattaen. Her vises showet ?Når Hjejlen letter?. Showet tager sit udgangspunkt i havnen og flådens fugle. Instruktør Magnus Errboe lover, at det bliver ?spektakulært og poetisk? ? og fra første parket ombord på bådene, kommer oplevelsen helt tæt på. Det bliver generelt en nytænkende og traditionsrig oplevelse med et niveau af underholdning for en regatta-sejlads, som ikke er set hidtil.

Der er mulighed for at tilkøbe diverse drinks- og snack-pakker i forbindelse med billetkøbet.

Pris pr. billet onsdag og torsdag: 545 DKK + billetgebyr (20 DKK). Pris pr. billet fredag 595 DKK + billetgebyr (20 DKK)

Pladser på båden:

Traditionen tro kalder vi ombord i den rækkefølge som billetterne er købt. Derfor opfordrer vi til, at I køber billetter samlet, hvis I som gruppe har et ønske om at sidde sammen. Den gamle dame Hjejlen sejler naturligvis forrest i flåden.

Tid

(Torsdag) 21:00 - 23:00

Go to Top