Driftskoordinator
til vedligehold, værkstedsarbejde og sejlads for fuld damp

Vil du være en del af holdet bag Danmarks måske vigtigste kulturarv i Silkeborg Søhøjlandet?
Har du hænderne og hovedet rigtigt skruet på?

I Hjejleværftet søger vi en ny kollega til at varetage værkstedsarbejde og vedligeholdelse af ni historiske både. I vinterhalvåret i en planlagt proces med klargøring af alle både. Om sommeren til reparation, løbende vedligehold og måske til at indgå i bemandingen ombord på verdens ældste kulfyrede hjuldamper, S/S Hjejlen, i sæsonen maj-september.

Hjejleselskabets flåde består, ud over Hjejlen, af otte motordrevne både med hver deres unikke historie og særpræg. Der foreligger en vedligeholdelsesplan hvor ønsket er, at størstedelen af flåden (med undtagelse af S/S Hjejlen) over en årrække kan gennemgå bæredygtig omstilling og opgradering.

I sommerhalvåret sejler bådene med +130.000 gæster fra henholdsvis Silkeborg og Ry på historisk tursejlads, selskabssejladser og events. I vintermånederne vedligeholdes bådene på selskabets bedding på havnen i Silkeborg.

I den nyoprettede stilling kommer du til at indgå i et tæt samarbejde med selskabets Maskinmester og den Adm. Direktør. Du vil få en meget varieret hverdag i arbejdet både til lands og til vands, hvor målet hele tiden er at skabe de gode oplevelser for selskabets gæster og vedligeholde en del af den danske kulturarv.

Vores nye kollega:

  • Er formentlig mekaniker, maskinmester eller har en anden relevant håndværksmæssig baggrund
  • Har en positiv og fleksibel indstilling til opgaverne, uanset om der er tale om en mørk og regnfuld november-tirsdag eller en lang, varm og travl juli-lørdag
  • Er villig til at smøge ærmerne op og løfte i flok for at nå i mål
  • Elsker frisk luft og er indstillet på udendørs arbejde året rundt
  • Er smilende og udadvendt
  • Bor formentlig ikke mere end max 45 minutter fra Silkeborg

Vi tilbyder:

  • En fuld-eller deltidsstilling i en spændende virksomhed med dybe rødder i Silkeborgs historie (vi leder efter den rigtige person og kan være fleksible ift. ansættelsen)
  • Et meget afvekslende job, som giver mulighed for at arbejde med et stykke Danmarkshistorie
  • At du bliver en del af et engageret team og får ca. 65 gode kollegaer i alle aldre, når sommersæsonen sejler for fuld skrue
  • En unik arbejdsplads i enestående naturskønne omgivelser

Der indkaldes løbende til samtaler frem til den rigtige kandidat er fundet.

Tiltrædelse snarest muligt.

Henvendelse, spørgsmål og ansøgning til tk@hjejlen.com