‘Mini-regatta’ 2021

Traditioner, samvær og festlige holdepunkter i vores kulturliv er altid vigtigt. Men særligt i denne udfordrende Corona-tid, har vi brug for at fastholde vores traditioner og have noget at se frem til. Blot på en ny måde, tilpasset til vores nye virkelighed.

I den planlagte regatta-weekend 2021 (fredag d.20. og lørdag d. 21. august) vil Hjejleselskabet lave en Corona-sikker mini-regatta på vandet. Det sker som et af arrangementerne i anledning af Hjejlens 160 års fødselsdag og Silkeborgs 175 års jubilæum. Det gangsættes også som opvarmning til den store regattafest, som jo desværre er blevet udskudt til 2022.

Selve konceptet bliver en regatta på vandet, tilbage til rødderne – med et twist af nytænkning.

Hjejleselskabet sørger for at arrangere et stort show ved De Små Fisk med udgangspunkt i de sejlende. Der arbejdes på en løsning hvor flest muligt sikkert får en mulighed for at opleve magien ved et stykke af vores fælles Silkeborg DNA.

Traditionen tro bliver der naturligvis regatta fyrværkeri som et bærende element i showet ved De Små Fisk. Der arbejdes på at dette skal forstærkes af visuelle effekter, som vi bl.a. så ved Martin Jensens show på Hjejlen i havnen i 2020. Vi kommer altså til at arbejde med at bruge naturen og omgivelserne til at forstærke oplevelsen. Helt i tråd med hvad Hjejleselskabet har gjort de sidste 160 år.

Alt bliver naturligvis lavet i lokale samarbejder!

Hjejleselskabet lægger nemlig op til en mini-regatta som et arrangement af Silkeborg, for Silkeborg. Derfor inviteres foreninger, iderige borgere og andre der kan se sig selv i konceptet til at bakke op.

Flåden sejler traditionen tro aldeles pyntet til fest, men som udgangspunkt med begrænset corona-venlig kapacitet, afstand og faste pladser. Der vil være mulighed for at købe enkelt billetter, et bord eller leje en hel båd til sit selskab eller private fest. I år vil der også være mulighed for at leje en båd inden selve regattasejladsen, og få arrangeret spisning, underholdning eller lignende ombord indtil båden sejler hen til det store show og selve regatta-kortegesejladsen. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser.

Priserne er nedsatte ift. selve regattaen som kommer i 2022 – men der er til gengæld skruet op for underholdningen undervejs.

Der er i sandhed minder i sigte

oplev silkeborg og hele Søhøjlandet

Billetsalget til
‘Mini-Regatta 2021’ er åbent

Leje af båd – ‘Mini-regatta’

Kontakt Arrangementschef Gitte B. Haurum
tlf. 54581290 / mail gbh@hjejlen.com

august

20aug21:0023:00Mini Regatta - Fredagssejlads kl. 21 - m/s Mågen

20aug21:0023:00Mini Regatta - Fredagssejlads kl. 21 - m/s Turisten

20aug21:0023:00Mini Regatta - Fredagssejlads kl. 21 - s/s Hjejlen

21aug21:0023:00Mini Regatta - Lørdagssejlads kl. 21 - m/s Mågen

21aug21:0023:00Mini Regatta - Lørdagssejlads kl. 21 - m/s Ternen

21aug21:0023:00Mini Regatta - Lørdagssejlads kl. 21 - m/s Turisten

Arrangementer i Silkeborg

Minder i sigte