Seværdighed tæt på Aarhus midt i Østjylland

Kærestetur og naturligt nærvær

Når det er tid til en kærestetur i Silkeborg, bør den foregå med den magiske natur som ramme, krydret med Søhøjlandets spændende gastronomi og afsluttes med en romantisk gåtur som i de gode gamle dage.

Start dagen hånd i hånd ombord på båden fra havnen i Silkeborg kl. 11.00, og oplev hvordan I bevæger jer fra byen og ud i naturens larmende stilhed. Her er ikke brug for mobilen, men plads til nærvær og oplevelser.

Når I stiger af ved Himmelbjerget ligger Hotel Julsø smukt placeret ved foden af Bjerget. I kan slentre ind og finde jeres bord til to. Giv jer god tid til at nyde en lækker frokost fra det spændende italiensk-inspirerede køkken, som lægger vægt på, at hvert måltid er betydningsfuldt. Jeres oplevelse fortsætter ombord på eftermiddagsbåden med kurs tilbage mod Silkeborg.

Stig af båden ved den lille anløbsbro ved De Små Fisk og afslut dagen med en romantisk gåtur på stien gennem skoven mod Silkeborg. En god gammel Silkeborg-fortælling kalder denne sti for “Kærligheds-stien”. Stien blev benyttet når Silkeborgs ungdom havde været til bal på Ny Hattenæs. Når man skulle hjem derfra, foregik det til fods gennem den mørke skov. Når de unge mænd var så heldige at følges med en smuk pige på stien, måtte de passe godt på hende, for historierne gik på, at skoven var fuld af røvere og banditter.

Der er heldigvis ikke problemer med røvere og banditter den dag i dag i den stille og smukke skov, men kærlighedsstien består og indbyder til en dejlig spadseretur på 3,5 kilometer tilbage til Silkeborg. Velkommen til en dag fyldt med kvalitetstid og oplevelser for to.

Der er minder i sigte!

Seværdighed i Silkeborg på vandet

Tursejlads

Roen falder over en. Vi er alle kommet ombord – i samme båd.
Læs mere om hvad tursejladser med Hjejleselskabet er ved at klikke her.

Visit Silkeborg hvad sker der i Silkeborg?
Oplev silkeborg om aftenen med en sejltur

Aftentur

Solens varme glød går på held mens Hjejlebåden bryder langsomt vandets overflade. Læs mere om Hjejleselskabets aftenture her både fra Silkeborg og Ry.

seværdigheder i østjylland og Aarhus
Kort sejltur på silkeborgsøerne

Rundtur

Oplev Silkeborg fra søsiden med en 1,5 times rundtur der giver en kortere tur, mens oplevelsen forbliver stor. Læs mere omkring Nonstop rundture med Hjejlebådene.

Hvad kan jeg opleve i Aarhus?
kærestetur med hjejlen

Anløbssteder

Oplevelser for ældre
Arrangementer i Silkeborg og Aarhus

Oplevelser

opdag midtjylland
ferieoplevelser i jylland

Forfriskninger ombord

Oplevelser for børnefamilien
mødelokaler til konference og møder
Hvad sker der i Silkeborg
familie aktiviteter for alle

Sæsonkort

sejltur på silkeborgsøerne
Oplev silkeborg

Oplev Silkeborg

Oplevelser i Danmark
ferieoplevelser i midtjylland

Gavekort

Oplevelser for ældre

Lej en båd

Send en forespørgsel