Få livet på søerne helt ind i ørerne

Lydteater i Danmarks smukkeste kulisser
Lev med i de fantastiske fortællinger om store konger og dronninger, dygtige fiskere og flittige forretningsfolk, heroiske helte, søuhyrer og alle de spændende, skæve eksistenser, der har besejlet Silkeborgsøerne.

Hjejleselskabet byder på en overvældende lydoplevelse, der placerer dig midt på søerne og i centrum af begivenhederne. Glæd dig til et helt enestående stykke lydteater opført i Danmarks smukkeste kulisser.

Nysgerrig, så klik play her og lyt til en lille smagsprøve:

Sejladsen

Et sejlende lyd-teaterstykke
Sejladsen er en sejlende, musikalsk teaterfortælling i Danmarks smukkeste scenografi. Du oplever fortællingen, mens du sejler med en af Hjejleselskabets non-stop både, og vandet og omgivelserne bliver brugt som scenografi.

Du sejler i slipstrømmen på Frederik den 7. og Grevinde Danner, undervejs oplever du H.C. Andersen, Hostrup og Caroline Pedersens ord om, hvordan Silkeborg og naturen er en evigt rislende kilde af inspiration. Du dufter pramdragernes kål, mærker modstandsmandens hjerte slå og hører vandets musik. Fortællingen blander historisk virkelighed med folkesagn og musik.

Sejladsen er skabt af Magistraten og modtager af Silkeborg Kommunes kulturpris, Tommy P Nielsen, og Hjejleselskabet i samarbejde og er en medrivende, sansemættende fortælling, der placerer dig midt i begivenhederne og handler om det, der var før og om at være i nuet, og hvordan det hele flyder sammen på Silkeborg Søerne. Glæd dig til en enestående oplevelse i Danmarks smukkeste omgivelser.

Lavet i samarbejde med:

Book din billet online og spar penge

Levende lydteater i Danmarks smukkeste kulisser tilbydes på alle vores non-stop sejlader fra Silkeborg.
Billetter – kan som alle vores øvrige billtter – købes på billetkontoret ved havnen, men køber du dine billetter online kan du spare penge på billetprisen, sådan gør du:

1: I billettype fanen vælg “Rundfart Dag / Aften”
2: Ved start / slut havn vælges “Silkeborg”
3: Fortsæt bestillingsforløbet ved at vælge personbillet, antal og ønsket dato og klokkeslet, tryk “gå til betaling”
4: Inden du færdigegøre din booking har du mulighed for at tilvælge “Levende lydteater”