selskabslokaler silkeborg og østjylland

Fest-arrangementer

Du bestemmer selv, hvordan du sammensætter din fest på en af hjejlebådene og du er hjertelig velkommen til at trække på vores mange års erfaringer. Det kan du gøre ved at ringe til os på 86820766. Du kan også i ro og mag kigge på de forskellige både og deres indretning og finde den båd, der passer bedst til dit arrangement.

Du får en bådfører og en servicematros med i aftalen, når du lejer en båd. Med andre ord er det dig, der sætter kursen og bestemmer tempoet, under kyndig vejledning fra de gode og dygtige folk. Du er velkommen til selv at forestå planlægningen. Hvis du hellere vil overlade det praktiske til os, hjælper vi dig gerne med at sammensætte den helt rigtige menu – både når det gælder mad, vin og ikke mindst underholdningen. Vi har mange gode samarbejdspartnere.

Bryllupper

Kan du forestille dig noget mere romantisk end at tage på sejltur i de smukkeste omgivelser? Tilsæt nu jeres bedste venner og jeres familier, så bliver det ikke bedre.

Dagen kan skrues sammen på mange måder. I kan f.eks. vælge at få serveret bryllupskagen og et glas vin eller en kop kaffe ombord på en af bådene efter jeres vielse. I kan holde hele den store fest ombord. I kan også vælge at nyde velkomstdrinken, mens I bliver sejlet hen til jeres fest, hvis I holder den på en af restauranterne langs søen. Gør dagen endnu mere uforglemmelig – vi hjælper jer hellere end gerne med at fejre kærligheden.

Fødselsdage, jubilæer og andre fester

Mens båden glider langsom gennem vandet i de skønneste omgivelser, kan I nyde en god middag i salonen. Se derefter solen gå ned og sæt gang i festen med musik og dans i tusmørket. De intime rammer er med til at gøre aftenen helt uforglemmelig – både for dig og dine gæster.

Det er også muligt at leje bådene om dagen. Det er oplagt, hvis du og dine gæster vil sejles hen til en af anløbsbroerne, hvor der er en flot vandrerute, eller hvis I ønsker at sejle rundt, mens I nyder jeres velkomstdrinks, for derefter at gå i land ved en af de hyggelige restauranter langs søerne.

Ombord på flådens største både, Hejren og Mågen, er der musikanlæg, som du kan bruge under middagen. Anlæggene kan også spille op til dans, men hvis du ønsker, at musikken skal være meget høj, kræver det, at du medbringer dit eget udstyr, eller beder os om at skaffe det til dig.

Kontakt os:​
Mandag til onsdag
kl. 10.00 – 13.00
+45 86 82 07 66​

lej et festlokale til dit næste arrangement
Følg os på Facebook

Lej en båd

Send en forespørgsel