Velkommen ombord på Rylen

En “ung” smuk dame

M/S Rylen er en yngre dame fra 1948, og båden er meget populær til sommerens tursejladser, rundture og mere intime selskabssejladser med nærvær og hygge.

Arrangementer som konfirmationer, runde fødselsdage og medarbejder-arrangementer er blandt Rylens speciale og rammerne er sat til fantastiske oplevelser i det smukke Søhøjland. Gæsterne kan læne sig tilbage og slappe af på de polstrede bænke med god siddekomfort inde i salonen og er man til den friske luft og lyden af bølgeskvulp, kan man benytte sig af pladserne på bådens fordæk.

Rylen

Siden 1948

Rylens historie

1948
Når man kører 4 km/t går det langsomt. Sådan var Rylens tur på blokvogn fra Aarhus til Silkeborg. Hele 16 timer tog det nemlig at køre til Silkeborg pga. den tunge last.

1951
I påsken i 1951 transporterede Rylen en hest fra Ludvigslyst til Møgelø. Hvad hesten skulle på øen, og om den senere indløste en returbillet fortæller historien desværre ikke.

1962
Som den tredje af motorbådene blev Rylen ombygget og moderniseret med ny kahyt og styrehus, nye polstrede sæder og nyt dæk

2007
I 2007 blev der monteret oliefyr ombord på Rylen, så salonen nu kunne opvarmes på kølige dage i for- og eftersæsonen.

Fakta

Motorkraft: 133 hk
Topfart: 8 knob
Max antal passagerer: 90
Bordpladser: 42

Faciliteter:

Opvarmet salon.
Toilet.
Store vinduer med flot lysindfald og god udsigt.
Udendørs fordæk med siddepladser.

Din båd med din besætning

Lej en båd – send forespørgelse

Gode arrangementer varer ikke en enkelt dag eller aften. De lever videre i minderne og i samtalerne længe efter. Når du vælger at holde dit arrangement på en af Hjejlebådene, så har du allerede støbt det solide fundament, som gør arrangementet til en sikker succes.