Seværdighed tæt på Aarhus midt i Østjylland

Værd at vide inden du sejler

Hvis du har spørgsmål, når det gælder din kommende tur med en af de otte Hjejlebåde, så har vi svarene. Er du i tvivl om noget, du ikke kan finde svaret på herunder, så ring endelig til os på +45 8682 0766. Vi vil elske at hjælpe dig videre mod de gode oplevelser.

Nej, men det er en god idé at købe din billet her på hjemmesiden på forhånd. Så er du sikret en plads.
Nej, du kan ikke reservere bestemte pladser. 15 minutter før afgang kaldes man ombord og vælger sine pladser i den rækkefølge der er booket billetter.
Hvis du har købt billet eller reserveret pladser, skal du møde op senest 15 minutter før afgang. Ellers kan vi ikke garantere dig, at du kommer med. Du finder alle afgange i sejlplanen.
Der betales via bookingsystemet her på siden eller ombord på båden. Ombord på bådene kan du betale med kontanter og kort. Du sparer lidt ved at booke din billet online.
Ja, på tursejlads kunne det være hyggeligt, hvis du gør det. Vi kan dog ikke love dig bordplads ombord.
Ja, du kan købe øl, vand, kaffe og lidt sødt. Derudover kan du købe vores unikke Hjejle Specials.
Ja, hvis I er en gruppe på mindst 15 personer, får I 15% rabat. Det forudsætter dog, at I betaler samlet.
Ja, Mågen er handicapvenlig med lift og handicaptoilet. Den sejler dog ikke hver dag, så det er vigtigt, at du ringer til os på +45 8682 0766 på forhånd, så du kan få at vide, hvilke dage Mågen sejler. De andre syv både er ikke handicapvenlige i samme grad.
Ja, det manglede da bare! Der er redningsveste til alle passagerer ombord på båden. Hvis du gerne vil have en redningsvest på under sejladsen, skal du bare sige det til personalet, når I sejler afsted.
Ja, der er varme på vores både – dog med undtagelse af Hjejlen.Turisten er ret svær at varme op, så det er en god idé at tage en varm trøje med på de køligere aftner.
Ja, der er toilet ombord på alle bådene. På de små både er toilettet dog ikke særlig stort.På Mågen er der to toiletter og et handicaptoilet.Der er to toiletter på Hejren. På Hjejlen er der det originale toilet fra 1861.
Ja, vi vil rigtig gerne have din firbenede ven med ombord – så længe den er i snor.
Ja, du må gerne tage barnevognen med ombord – Den skal være klappet sammen inden man går ombord på båden.
Ja, ledsagerkort giver halv pris på alle afgange. Booker du online vælger du blot en børnebillet i stedet for en voksen.
Seværdighed i Silkeborg på vandet

Tursejlads

Roen falder over en. Vi er alle kommet ombord – i samme båd.
Læs mere om hvad tursejladser med Hjejleselskabet er ved at klikke her.

Visit Silkeborg hvad sker der i Silkeborg?
Oplev silkeborg om aftenen med en sejltur

Aftentur

Solens varme glød går på held mens Hjejlebåden bryder langsomt vandets overflade. Læs mere om Hjejleselskabets aftenture her både fra Silkeborg og Ry.

seværdigheder i østjylland og Aarhus
Kort sejltur på silkeborgsøerne

Rundtur

Oplev Silkeborg fra søsiden med en 1,5 times rundtur der giver en kortere tur, mens oplevelsen forbliver stor. Læs mere omkring Nonstop rundture med Hjejlebådene.

Hvad kan jeg opleve i Aarhus?

Gavekort

Forær et mindesværdig gavekort til en seværdighed og oplevelse i særklasse.

Forfriskninger

Nyd en dampende varm kop kaffe og lidt sødt. Vi tilbyder et stort udvalg af kolde og varme drikke.