Hjejle specials og merchandise

Hjejle Specials

Rom og Whisky i sigte

Vi har udvidet vores samarbejde med Grauballe Bryghus, som er medindehaver af Trolden Destilleri, der bl.a. har vundet 4 guldmedaljer for sin Whisky og opnået udmærkelser for sin Rom. Hjejlen sejler nu rundt med både Rom og Whisky i ægte egetræsfade til lagring ombord.

Som følge af den specielle opbevaring, med påvirkning fra Silkeborgsøernes vuggen og den løbende nedkøling fra vandet under Hjuldamperen, forventes det, at vi kan udvikle en virkelig god kvalitet og smag – og selvfølgelig et nyt eksklusivt “must have” til samlingen hos kendere, når de nummererede flasker kommer til salg en dag.

Der er minder i sigte.

Merchandise

Merchandise kan være et minde om dagens oplevelse du kan tage med hjem, men det kan også være et nyttigt tilkøb til turen, hvad enten man står og mangler lidt skygge fra solen eller ry for en lille regnbyge …

Al merchandise kan købes på havnekontoret, et mindre udvalg – samt Hjejle specials – er at finde ombord på alle vores både, blot spørg personalet.

Giv et gavekort

Når du køber et gavekort hos os, kan det indløses til alle former for sejlads, som er arrangeret og afholdt af Hjejleselskabet.

Du kan også bruge gavekortet på merchandise og f.eks. et årskort. 

Du bestemmer helt selv beløbet. Og har du lyst til at gøre lidt ekstra ud af det, kan gavekortet jo gives sammen med en af vores Hjejle specials.