Rundtur sejltur på Silkeborg søerne

Rundture fra Silkeborg

Velkommen ombord til en pause til søs. Når Hjejleselskabets hyggelige turbåde sejler rundture fra Silkeborg havn sætter naturen rammerne til en times kvalitetstid for store og små. Rundturene er et kortere alternativ til tursejladsens dagsudflugter, og man indbydes til at stoppe op, læne sig tilbage og bruge 1 time på sanseindtryk og oplevelser sammen med dem, man har kær.

Når man har valgt sin plads enten inde i salonen med de store vinduer til godt udsyn, eller ude på fordækket, sejler båden stille og roligt fra havnens liv og ud gennem Remstrup Å – med kurs mod alt det grønne. Livet i åløbet er en herlig blanding af glade kano-gæster, andemor med sine ællinger, kajakroer, de lokale Silkeborgensere i deres haver helt ned til åen og de andre nostalgiske søstre i Hjejleflåden.

På turen fra det tætte åløb og ud i Brassø fornemmer man forskellen fra det bynære liv til følelsen af, at have plads og luft omkring sig. Her vender båden rundt og sætter kursen retur mod Silkeborg havn.

Der er ingen afbrydelser på turen, da båden sejler nonstop uden at lægge til undervejs. Man kan kalde det 1 times kvalitetstid. Man kan kalde det en pause midt på dagen. Man kan kalde det moderne mindfulness. Uanset hvad man kalder det, så er der minder i sigte.

OBS! m/s Hjejlen sejler ikke non-stop rundture.

Seværdighed i Silkeborg på vandet

Tursejlads

Roen falder over en. Vi er alle kommet ombord – i samme båd.
Læs mere om hvad tursejladser med Hjejleselskabet er ved at klikke her.

Visit Silkeborg hvad sker der i Silkeborg?
Oplev silkeborg om aftenen med en sejltur

Aftentur

Solens varme glød går på held mens Hjejlebåden bryder langsomt vandets overflade. Læs mere om Hjejleselskabets aftenture her både fra Silkeborg og Ry.

seværdigheder i østjylland og Aarhus
Kort sejltur på silkeborgsøerne

Rundtur

Oplev Silkeborg fra søsiden med en 1-times rundtur der giver en kortere tur, mens oplevelsen forbliver stor. Læs mere omkring Nonstop rundture med Hjejlebådene.

Hvad kan jeg opleve i Aarhus?
kærestetur med hjejlen

Anløbssteder

Oplevelser for ældre
Arrangementer i Silkeborg og Aarhus

Oplevelser

opdag midtjylland
ferieoplevelser i jylland

Forfriskninger ombord

Oplevelser for børnefamilien
mødelokaler til konference og møder
Hvad sker der i Silkeborg
familie aktiviteter for alle

Sæsonkort

sejltur på silkeborgsøerne
Oplev silkeborg

Oplev Silkeborg

Oplevelser i Danmark
ferieoplevelser i midtjylland

Gavekort

Oplevelser for ældre

Lej en båd

Send en forespørgsel