Traditionen fortsætter: Stegt flæsk med persillesovs på Hjejlebådene 2024!
Vil du være med til at fortsætte traditionen med stegt flæsk og persillesovs på Hjejlebådene?
Hos Hjejleselskabet kombinerer vi Danmarks nationalret med Danmarks smukkeste naturomgivelser.
To gange i løbet af sæsonen inviterer vi dig ombord på en af Hjejlebådene til en aften, hvor menuen står på stegt flæsk.
Nyd den traditionelle ret, mens du flyder gennem Silkeborgs betagende natur.
Du har mulighed for at fuldende middagen ved at tilkøbe vores klassiske ale Hjejle-øl, som komplementerer den traditionelle menu.
Vi sørger for, at der vil være rigeligt med stegt flæsk og Hjejle-øl ombord.
Så tag dine nærmeste med under armen og forvandl en helt almindelig onsdag aften til noget helt særligt og fyldt med traditioner.
Sejladsen gennemføres ved minimum 35 deltagere.
Der laves bordplan og derfor opfordrer vi til, at I køber billetter samlet. Alternativt kan I sende os oplysning herom min. 7 dage før sejladsen, hvis I ønsker at sidde sammen med andre gæster, der har købt billet til samme båd og event.
Inkluderet i prisen er 2 timers sejlads samt buffet bestående af stegt flæsk med persillesovs.
Der kan købes øl, vin, sodavand, kildevand og kaffe ombord.
Egne drikkevarer må ikke medbringes.
Vi skræddersyr gerne arrangementet med den helt rigtige menu og sørger for alt på dagen, så du kan læne dig tilbage og nyde festen med dine gæster, mens båden glider langsomt gennem vandet i de smukkeste omgivelser.
Hjejleflåden består af 9 unikke historiske både, der hvert år er rammen om oplevelser for mere end 135.000 gæster på søerne.
Hjejleselskabet